Therapy? voor twee concerten naar Rotterdam en Amsterdam

Geschreven door op 23 februari 2017 om 12:35
Therapy? (Andy Cairns) - Foto: sarahluv | Flickr (CC BY-NC-ND 2.0)

De Noord-Ierse rockband Therapy? komt in april naar Nederland! Dinsdag 11 april geeft de band een concert in Rotown in Rotterdam en woensdag 12 april in de Melkweg in Amsterdam.

Therapy? voor concerten naar Rotterdam en Amsterdam

De rockband komt weer terug naar Nederland! Op dinsdag 1 april geeft de band een concert in Rotown in Rotterdam. Het concert is ter ere van het dertigjarige bestaan van Rotown. Een dag later, woensdag 12 april, geeft de band een concert in de Melkweg in Amsterdam.

Kaarten voor beide concerten gaan zaterdag 25 februari vanaf 10:00 in de verkoop. Kaarten zijn onder andere verkrijgbaar via de volgende verkooppunten:

Primair:

Therapy? kaarten

Secundair:

Therapy? kaarten

‘Disquiet’

In totaal bracht de band, die sinds 1989 bestaat, veertien studioalbums uit. In 1995 scoorde de band een hit met het nummer ‘Diane’. Het nummer kwam binnen op nummer elf in de Nederlandse top 40. Bij het grote publiek werd de band vooral bekend door de albums Troublegum en Infernal Love.

Het laatste album Disquiet kwam in 2015 uit en kreeg lovende reacties. In november 2016 waren de heren nog in Nederland voor een aantal akoestische shows. Nu kunnen de fans weer losgaan op de nummers van de band in Rotterdam en Amsterdam!

Bron: Melkweg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.