Golden Earring en ZZ Top naar Bospop

Geschreven door op 20 december 2012 om 15:02
Barry Hay (Golden Earring) - Foto Stefan Brending (Wikimedia Commons)

Het festival Bospop heeft haar eerste namen bekend gemaakt! Onder meer ZZ Top en Golden Earring staan volgend jaar op het tweedaagse rockfestival in Weert.

Naast ZZ Top en Golden Earring komen ook Rowwen Heze, Roger Hodgson (de zanger van Supertramp) & Band, The Jacks, George Thorogood & the Destroyers, Jason Ricci & New Blood, The Dana Fuchs Band, The Dutch Eagles en The Pink Floyd Sound naar Bospop 2013. ZZ Top wordt de headliner van de zondag, de organisatie is nog in onderhandeling met een headliner voor de zaterdag.

Afgelopen jaren werd Bospop gehouden op een evenemententerrein aan de Eindhovenseweg, maar vanwege geldproblemen heeft de organisatie besloten terug te keren naar de originele locatie op ‘sportpark Boshoven’. Daar werd het festival ook gehouden vanaf de start in 1994 tot en met 2009.

Bospop vindt plaats op zaterdag 13 en zondag 14 juli in Weert. Tickets voor het festival zijn vanaf 19 januari te koop via de site van Bospop. Mede door de verhuizing naar de oude locatie op sportpark Boshoven zijn tickets goedkoper dan afgelopen jaar. Voor een dagticket betaal je €59 en voor €100 heb je een weekendticket.

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.