Dotan op 28 februari 2015 voor concert naar Carré

Geschreven door op 27 november 2014 om 12:27
Dotan - Bron: Persfoto Dijkpop

Dotan geeft op 28 februari 2015 weer een concert. Ditmaal doet de Nederlandse zanger de Amsterdamse Venue Carré aan met een spectaculaire show. 

Dotan concert

Dotan is allang geen onbekende meer in het Nederlandse muzieklandschap. Zijn hitsingle Home werd een nationaal ‘anthem’ en zette hem definitief op de kaart. Met een veertigtal festivals en alleen maar uitverkochte shows, werd Dotan één van de meest geliefde live acts van dit jaar. Een dat succes brengt hem nu begin volgend jaar naar Carré.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor deze show in Koninklijk Theater Carré Amsterdam is al van start gegaan begonnen. Bestel uw kaarten hier en bekijk ook alle andere shows die Dotan de komende tijd geeft. Ga naar de show van Dotan en ervaar zelf wat één van de grootste muzikale talenten van Nederland je te bieden heeft.

Dotan’s live show is een dynamische reis die je compleet meetrekt. In zijn zeskoppige band zingt iedereen en spelen ze allen percussie en meerdere instrumenten, wat zorgt voor een waar spektakel. Als kleine jongen droomde de zanger al van een eigen show in het prachtige Carré. Die dag is nu aangekomen. Zorg dat je erbij bent.

En als je toch bezig bent, beluister dan ook meteen zijn laatste album 7 Layers, die in Nederland al de gouden status heeft en op nummer 2 in de Album Top 100 stond.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Concertaankondigingen · Dotan Nieuws · Nieuws