Game of Thrones’ ‘Hodor’ rockt op gitaar met Megadeth

Geschreven door op 27 juni 2018 om 17:09
Kristian Nairn (Hodor) en Megadeth - Originele foto's Gage Skidmore (Flickr, CC BY-SA 2.0) en Opethpainter (Wikimedia Commons, CC BY 2.0)

Game of Thrones-acteur Kristian Nairn, die de rol van Hodor vertolkt, blijkt een aardig potje te kunnen shredden! De acteur was afgelopen weekend aanwezig op Hellfest in Frankrijk en solliciteerde daar naar de baan van Megadeth-gitarist Kiko Loureiro.

‘Hodor’ shred met Megadeth

Kristian Nairn is onder de alias DJ Hodor al een tijdje actief in de muziekwereld. Maar dat de Game of Thrones-acteur ook een begenadigd metal-gitarist is, dat wisten we nog niet! Nairn was afgelopen weekend backstage aanwezig bij metal festival Hellfest in Frankrijk en liep hier de heren van thrashmetalband Megadeth tegen het lijf.

Megadeth-gitarist Kiko Loureiro deelde een video op zijn Instagram, waarop te zien is hoe de reusachtige Ier zich samen met frontman Dave Mustaine waagt aan de iconische track ‘Holy Wars’. Loureiro is duidelijk onder de indruk: “Hij is een geweldige gitarist”, schrijft de Braziliaanse muzikant bij zijn Instagram-post:

Bron: Instagram

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Fun Content · Megadeth Nieuws · Nieuws · Videos