Haal het puzzelwonder in je te boven; de timetable van Paaspop is compleet!

Geschreven door op 25 maart 2015 om 11:24

Weet jij al naar welke artiesten je wil op Paaspop? Paaspop, het festival dat op 3, 4 en 5 april zal plaatsvinden, maakt het zoeken allemaal wat makkelijker.

Met een groot schema gevuld met de volledige line-up van Paaspop, kun je precies zien welke artiest waar en wanneer speelt. Haal je kleurtjes uit de kast en puzzel de timetable tot een kloppend geheel.

 

PAASPOP FESTIVAL

Het volle programma bevat maar liefst 175 (inter)nationale acts, verdeeld over veertien uitbundig gedecoreerde area’s waar hier meer over te lezen is. Op Paaspop zullen o.a. bekende namen als The Kooks, Anouk, DEUS, Typhoon en Kensington optreden. De drie festivaldagen staan volledig in het teken van feesten, muziek en plezier maken. In elke muziekstijl en voor alle soorten personen is er iets te doen. Ook is er niet alleen muziek maar ook cabaret, comedy, entertainment en een vleugje erotiek op het festivalterrein te vinden.

 

NIEUWE NAMEN

Het omvangrijke programma is opnieuw uitgebreid: Akwasi & Band, Cookachoo, Handsome Poets, Joris Linssen & Caramba, Michael Prins, Little Devil Allstars, Orgel Vreten, PollyAnna, Powerslave, Shaking Godspeed, Stand Up comedy blok, The Black Marble Selection, Theater van de Zachte G (met o.a. Braboneger, Björn van de Doelen en mopperaar Ferry van de Zaande) en Vanderbuyst. Binnenkort maakt de organisatie nog de allerlaatste acts bekend.

 

TICKETS PAASPOP

Voor Paaspop tickets kun je kijken op de onderstaande website:

Paaspop Tickets

Paaspop geeft de mogelijkheid om dagtickets of weekendtickets te kopen. Ook zijn er mogelijkheden om tussen de festivaldagen door te overnachten. Kijk voor meer informatie op de website van het evenement.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Festivals · Nieuws · Paaspop Nieuws