Jessie J concert Paradiso binnen 10 minuten uitverkocht

Geschreven door op 20 september 2017 om 10:12

Het concert van Jessie J in Paradiso Amsterdam was vanmorgen binnen 10 minuten compleet uitverkocht. Hoe kom je nu nog aan kaarten?

Jessie J Uitverkocht

Jessie J fans opgelet! Alle kaarten voor het concert in Paradiso Amsterdam op 16 oktober 2017, waren vanmorgen in no time volledig uitverkocht.

Concertkaarten gingen op 20 september om 10:00 uur in de verkoop via de website van Ticketmaster. Binnen 10 minuten was er geen ticket meer te krijgen.

 

Hoe kom je nu nog aan kaarten?

Heb je de voorverkoop gemist of is het niet gelukt om kaarten te reserveren? gelukkig zijn er nog manieren om aan tickets te komen. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij een tweedehands ticketsite zoals Ticketswap.

Je kunt natuurlijk ook op zoek gaan naar prijsvragen of een oproepje plaatsen op Facebook of Twitter. Wellicht heeft iemand binnen jouw netwerk nog kaarten voor dit populaire optreden.

Extra Concert

Het lijkt er niet op dat de zangeres een extra concert geeft in Nederland. Op 14 oktober, een dag voor de show in Amsterdam, staat ze in Keulen. Op 17 oktober treedt de zangeres alweer op in Berlijn.

Wil je als eerste op de hoogte zijn indien er toch een extra show wordt aangekondigd? Volg dan ArtiestenNieuws op Facebook. Wij laten het je gelijk weten zodra er meer nieuws beschikbaar is.

 

Bron: Ticketmaster

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Plaats hier je reactie:

comments

Lees ook:
Fotoreportage: Graveyard concert in 013 Tilburg op 13 oktober 2017 Fotoreportage van het concert van Graveyard bij poppodium 013 in Tilburg op vrijdag 13 oktober 2017.Foto's Graveyard in 013, Tilburg 2017 Op vr...
Tino Martin concerten in Den Haag en Amsterdam razendsnel uitverkocht De concerten van Tino Martin in Carré Amsterdam en AFAS Circustheater in Den Haag waren beiden razendsnel uitverkocht. Hoe kom je nu nog aan kaarten? ...
Show r&b-zanger Khalid verplaatst van Paradiso naar AFAS Live De show van Khalid is verplaatst naar een andere locatie! Wegens enorme populariteit is het concert, dat oorspronkelijk in Paradiso zou plaatsvinden, ...
Niall Horan concert in AFAS Live binnen kwartier volledig uitverkocht Het concert van ex-directioner Niall Horan was vrijdagmorgen binnen een kwartier compleet uitverkocht. Hoe kom je nu nog aan tickets?Niall Horan...
Jett Rebel trapt jubileumjaar Paradiso af met show op nieuwjaarsdag Jett Rebel komt op 1 januari voor een bijzondere show naar Paradiso! De excentrieke singer-songwriter trapt die dag het jubileumjaar van het Amsterdam...
De Jeugd van Tegenwoordig begint komt met nieuwe clubtour Jawel! De Jeugd van Tegenwoordig gaat weer touren! De heren beginnen in december aan een nieuwe tour die ze langs poppodia door het hele land brengt. ...
Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Artiesten · Jessie J Nieuws · Nieuws · Uitverkocht

Reacties

  • NIET 10 minuten ….binnen 30 seconden …….. zat er al in…… alles goed gedaan…..WERD IK GEWOON ERUIT GEGOOID!!! CORRUPT ZOOITJE!!!!!!

    VOOR DE ZOVEELSTE CONCERT BEDANKT!!!!

    Judi van Iersel 20 september, 2017 12:44 Beantwoorden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Menu