Jessie J concert Paradiso binnen 10 minuten uitverkocht

Geschreven door op 20 september 2017 om 10:12

Het concert van Jessie J in Paradiso Amsterdam was vanmorgen binnen 10 minuten compleet uitverkocht. Hoe kom je nu nog aan kaarten?

Jessie J Uitverkocht

Jessie J fans opgelet! Alle kaarten voor het concert in Paradiso Amsterdam op 16 oktober 2017, waren vanmorgen in no time volledig uitverkocht.

Concertkaarten gingen op 20 september om 10:00 uur in de verkoop via de website van Ticketmaster. Binnen 10 minuten was er geen ticket meer te krijgen.

 

Hoe kom je nu nog aan kaarten?

Heb je de voorverkoop gemist of is het niet gelukt om kaarten te reserveren? gelukkig zijn er nog manieren om aan tickets te komen. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij een tweedehands ticketsite zoals Ticketswap.

Je kunt natuurlijk ook op zoek gaan naar prijsvragen of een oproepje plaatsen op Facebook of Twitter. Wellicht heeft iemand binnen jouw netwerk nog kaarten voor dit populaire optreden.

Extra Concert

Het lijkt er niet op dat de zangeres een extra concert geeft in Nederland. Op 14 oktober, een dag voor de show in Amsterdam, staat ze in Keulen. Op 17 oktober treedt de zangeres alweer op in Berlijn.

Wil je als eerste op de hoogte zijn indien er toch een extra show wordt aangekondigd? Volg dan ArtiestenNieuws op Facebook. Wij laten het je gelijk weten zodra er meer nieuws beschikbaar is.

 

Bron: Ticketmaster

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Plaats hier je reactie:

comments

Lees ook:
Il Divo met Timeless Tour naar Ziggo Dome Amsterdam Goed nieuws voor fans van Il Divo. In de zomer van 2018 komen de mannen eindelijk terug naar de Amsterdam.Il Divo naar de Ziggo Dome Op zondag ...
Soulzanger Bilal in voorjaar 2018 naar Paradiso Amsterdam Goed nieuws voor fans van soulzanger Bilal! De Amerikaanse muzikant staat in februari 2018 met een comcert in Paradiso, Amsterdam.Bilal naar Parad...
Live Report: Singer-songwriter Lucas Hamming ‘will never let you down’ Lucas Hamming en zijn bandleden sloten de tour van het nieuwe album 'Luck is for Suckers', op 13 december in Paradiso af. Artiesten Nieuws was erbij! ...
Live Report: Belgische band Pale Grey in Paradiso Amsterdam De Belgische muziekgroep Pale Grey stond op woensdag 13 december in de kleine zaal van Paradiso in Amsterdam. Artiestennieuws was erbij en doet versla...
Southside Johnny & the Asbury Jukes in juli naar Paradiso Goed nieuws voor fans van Southside Johnny & the Asbury Jukes! De zanger en zijn band keren in juli 2018 terug naar Paradiso Amsterdam. Southside...
Bijzonder concert Bastille binnen twee minuten uitverkocht! De bijzondere show van Bastille in TivoliVredenburg is compleet uitverkocht. Hoe kom je nu nog aan tickets voor deze populaire show?Bastille Reo...
Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Artiesten · Jessie J Nieuws · Nieuws · Uitverkocht

Reacties

  • NIET 10 minuten ….binnen 30 seconden …….. zat er al in…… alles goed gedaan…..WERD IK GEWOON ERUIT GEGOOID!!! CORRUPT ZOOITJE!!!!!!

    VOOR DE ZOVEELSTE CONCERT BEDANKT!!!!

    Judi van Iersel 20 september, 2017 12:44 Beantwoorden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Menu