Jessie J concert Paradiso binnen 10 minuten uitverkocht

Geschreven door op 20 september 2017 om 10:12
Jessie J - Foto: Drew de F Fawkes (CC Flickr) (CC BY 2.0)

Het concert van Jessie J in Paradiso Amsterdam was vanmorgen binnen 10 minuten compleet uitverkocht. Hoe kom je nu nog aan kaarten?

Jessie J Uitverkocht

Jessie J fans opgelet! Alle kaarten voor het concert in Paradiso Amsterdam op 16 oktober 2017, waren vanmorgen in no time volledig uitverkocht.

Concertkaarten gingen op 20 september om 10:00 uur in de verkoop via de website van Ticketmaster. Binnen 10 minuten was er geen ticket meer te krijgen.

 

Hoe kom je nu nog aan kaarten?

Heb je de voorverkoop gemist of is het niet gelukt om kaarten te reserveren? gelukkig zijn er nog manieren om aan tickets te komen. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij een tweedehands ticketsite zoals Ticketswap.

Je kunt natuurlijk ook op zoek gaan naar prijsvragen of een oproepje plaatsen op Facebook of Twitter. Wellicht heeft iemand binnen jouw netwerk nog kaarten voor dit populaire optreden.

Extra Concert

Het lijkt er niet op dat de zangeres een extra concert geeft in Nederland. Op 14 oktober, een dag voor de show in Amsterdam, staat ze in Keulen. Op 17 oktober treedt de zangeres alweer op in Berlijn.

Wil je als eerste op de hoogte zijn indien er toch een extra show wordt aangekondigd? Volg dan ArtiestenNieuws op Facebook. Wij laten het je gelijk weten zodra er meer nieuws beschikbaar is.

 

Bron: Ticketmaster

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Artiesten · Jessie J Nieuws · Nieuws · Uitverkocht