Jessie J concert Paradiso binnen 10 minuten uitverkocht

Geschreven door op 20 september 2017 om 10:12

Het concert van Jessie J in Paradiso Amsterdam was vanmorgen binnen 10 minuten compleet uitverkocht. Hoe kom je nu nog aan kaarten?

Jessie J Uitverkocht

Jessie J fans opgelet! Alle kaarten voor het concert in Paradiso Amsterdam op 16 oktober 2017, waren vanmorgen in no time volledig uitverkocht.

Concertkaarten gingen op 20 september om 10:00 uur in de verkoop via de website van Ticketmaster. Binnen 10 minuten was er geen ticket meer te krijgen.

 

Hoe kom je nu nog aan kaarten?

Heb je de voorverkoop gemist of is het niet gelukt om kaarten te reserveren? gelukkig zijn er nog manieren om aan tickets te komen. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij een tweedehands ticketsite zoals Ticketswap.

Je kunt natuurlijk ook op zoek gaan naar prijsvragen of een oproepje plaatsen op Facebook of Twitter. Wellicht heeft iemand binnen jouw netwerk nog kaarten voor dit populaire optreden.

Extra Concert

Het lijkt er niet op dat de zangeres een extra concert geeft in Nederland. Op 14 oktober, een dag voor de show in Amsterdam, staat ze in Keulen. Op 17 oktober treedt de zangeres alweer op in Berlijn.

Wil je als eerste op de hoogte zijn indien er toch een extra show wordt aangekondigd? Volg dan ArtiestenNieuws op Facebook. Wij laten het je gelijk weten zodra er meer nieuws beschikbaar is.

 

Bron: Ticketmaster

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Plaats hier je reactie:

comments

Lees ook:
Pete Murray ook in 2019 naar Paradiso Amsterdam Pete Murray staat ook in 2019 in Nederland op het podium! De Australische singer-songwriter reist in mei 2019 terug naar Amsterdam, voor een show in P...
Jessie J brengt ‘The R.O.S.E. Tour’ in december naar AFAS Live Jessie J komt terug naar Nederland! De Britse zangeres brengt haar gloednieuwe 'The R.O.S.E. Tour' aankomend najaar naar AFAS Live in Amsterdam....
Beide shows Glennis Grace in AFAS Live uitverkocht Heb jij nog geen tickets voor een van de twee Whitney Houston-tributes van Glennis Grace in AFAS Live? Dan hebben we slecht nieuws voor je! Beide show...
Nu-soulzangeres Leela James deze zomer ook naar Luxor Live Leela James komt binnenkort weer naar Nederland! Nog deze zomer treedt de nu-soulzangeres op in de grote zaal van het Luxor Live. Leela James naar Lu...
Alison Moyet brengt ‘The Other Tour 2019’ naar Nederlandse podia Alison Moyet komt naar Nederland! De Britse zangeres brengt haar 'The Other Tour 2019' in januari naar Paradiso, Paard en Muziekgebouw Eindhoven....
Experimentele hiphopgroep Death Grips naar Paradiso Death Grips komt naar Nederland! Het Amerikaanse hiphoptrio reist in september naar Amsterdam voor een show in poptempel Paradiso.Death Grips na...
Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Artiesten · Jessie J Nieuws · Nieuws · Uitverkocht

Reacties

  • NIET 10 minuten ….binnen 30 seconden …….. zat er al in…… alles goed gedaan…..WERD IK GEWOON ERUIT GEGOOID!!! CORRUPT ZOOITJE!!!!!!

    VOOR DE ZOVEELSTE CONCERT BEDANKT!!!!

    Judi van Iersel 20 september, 2017 12:44 Beantwoorden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Menu