Miss Montreal voor concert naar Utrecht

Geschreven door op 15 juli 2016 om 12:39
Miss Montreal - Fotograaf: Hugo van Meijeren - Bron: Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

Er zit geen rem op Miss Montreal! Touren met een theatershow, jureren op tv, een festival organiseren en nu komt er ook een optreden in Utrecht bij!

Miss Montreal - Fotograaf: Hugo van Meijeren - Bron: Wikimedia Commons

Miss Montreal – Fotograaf: Hugo van Meijeren – Bron: Wikimedia Commons

Miss Montreal concert

Sanne Hans a.k.a. Miss Montreal heeft het er maar druk mee. De singer-songwriter doet van alles, maar vergeet haar concertpubliek niet. Dus heeft ze een nieuw album uitgebracht, en die komt ze laten horen in TivoliVredenburg in Utrecht, op donderdag 27 oktober.

Miss Montreal kaarten

Tickets voor het optreden (en haar theatershows!) zijn onder andere te koop via Ticketmaster en de websites van de theaters. De kaartverkoop is reeds begonnen.

Manusje van alles

Wij krijgen het vermoeden dat ze niet kan kiezen wat ze liever doet. Met de theatershow Onmeunig Sanne, jurytaken in The Voice, het organiseren van het festival Bierpop, en het nieuwe album Don’t Wake Me Up krijg je het gevoel dat ze overwerkt gaat raken. Maar ze vindt het allemaal hartstikke leuk!

Over het nieuwe album zegt de Dedemvaartse dat het ‘een album is waarop je kunt dansen, rocken en huilen’. En dat mag natuurlijk allemaal tijdens haar optredens! Oh, en vergeet het bier natuurlijk niet. Niet om te gooien, maar om te drinken. En vergeet niet om Sanne ook een biertje te geven. Die verdient ze wel.

 

YouTube player

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.