Mika in voorjaar 2020 voor exclusieve show naar TivoliVredenburg Utrecht

Geschreven door op 31 mei 2019 om 10:54
Mika - Georges Biard - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

In februari 2020 is Mika te zien in Utrecht! Het exclusieve concert van de Engelse zanger vindt plaats in TivoliVredenburg.

Mika naar TivoliVredenburg

Goed nieuws voor fans van Mika! De flamboyante zanger reist op donderdag 13 februari 2020 af naar Nederland voor een exclusieve Nederlandse clubshow. De show vindt plaats in zaal Ronda van de Utrechtse TivoliVredenburg. Tijdens het concert zal de Britse popster onder meer zijn hits als ‘Grace Kelly’ en ‘Relax, Take It Easy’ ten gehore brengen. Daarnaast kan het publiek ook nieuw materiaal verwachten. Onlangs bracht Mika namelijk ‘Ice Cream’ uit, een gloednieuwe single.

Concertkaarten

Tickets zijn te verkrijgen vanaf vrijdag 7 juni 2019 om 10:00 uur. De kaartverkoop loopt via de website van TivoliVredenburg. Uitverkocht? Kijk hier.

‘My Name Is Michael Holbrook’

De Brits-Libanese zanger debuteerde in 2007 met het album ‘Life In Cartoon Motion’. De plaat bleek een enorm succes en tracks als ‘Grace Kelly’, ‘Lollipop’ en ‘Relax, Take It Easy’ domineerden destijds de hitlijsten. Op vrijdag 4 oktober brengt de artiest zijn langverwachte vijfde studioalbum uit. Onlangs onthulde de popster de titel van dit nieuwe wapenfeit, ‘My Name Is Michael Holbrook’. De eerste single van de plaat, ‘Ice Cream’, is alvast te beluisteren.

YouTube player

 

Bronnen: TivoliVredenburg, Twitter, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.