Eerste trailer Queen-biopic ‘Bohemian Rhapsody’ gereleased

Geschreven door op 15 mei 2018 om 16:34
Bohemian Rhapsody - Queen - Bohemian Rhapsody - by Electra Records (eBay itemphoto frontphoto back) [Public domain], via Wikimedia Commons

De eerste trailer van het langverwachte ‘Bohemian Rhapsody’ is eindelijk gearriveerd! De film over legendarische band Queen komt in november 2018 uit. 

Trailer biopic Queen gereleased

De allereerste trailer van ‘Bohemian Rhapsody‘ is vandaag vrijgegeven. De biografische film, waarin het verhaal van de formatie van legendarische band Queen wordt verteld, is vanaf 2 november 2018 te zien in Amerika. De biopic zal ook in Nederlandse bioscopen draaien, de releasedatum in Nederland is echter nog onbekend.

In de film is acteur Rami Malek te zien als Freddie Mercury. Ben Hardt speelt Roger Taylor, Gwilym Lee speelt Brian May en Joseph Mazzello speelt John Deacon in de rolprent.

Productieproblemen

Het maken van de biopic ging niet zonder slag of stoot. In eerste instantie werd Sacha Baron Cohen in 2011 gecast als Mercury, maar de acteur verliet in 2013 de film. Cohen is vooral bekend als ‘Borat’.

In 2016 werd bekend dat regisseur Bryan Singer, van de X-menfilms, had getekend voor de film en dat Malek de rol van Freddie op zich zou nemen. Singer kreeg eind vorig jaar echter ontslag, omdat hij teveel afwezig zou zijn.

Dexter Fletcher nam de regisseurtaken van hem over en wist het project succesvol af te ronden.

Queen en Adam Lambert

Queen tourt al jaren samen met Adam Lambert als de nieuwe zanger. Binnenkort komen ze naar Nederland! De Britse band is samen met de Amerikaanse zanger op woensdag 27 juni as. te vinden op het podium van Rotterdam Ahoy.

Bekijk de trailer

Bekijk hieronder de trailer van ‘Bohemian Rhapsody‘ en laat ons weten wat jij ervan vindt!

Bron: Pitchfork, digitaltrends

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Film Nieuws · Nieuws · Queen Nieuws