Lowlands Festival komt met eerste namen

Geschreven door op 31 januari 2012 om 14:35
Lowlands - Foto Oxfamnovib (Flickr) (CC BY-ND 2.0)

Het Lowlands festival uit Biddinghuizen is vandaag met de eerste officiële bevestigingen naar buiten gekomen. Onder anderen Feist en Ane Brun zullen van de partij zijn.

Dat meldde de organisatie van het festival vandaag via de website. Het festival, dat in augustus alweer voor de 20ste keer zal worden gehouden, bevestigde daarnaast ook La Pegatina, Les Ramoneurs de Menhirs, Movits! en de Nederlandse singer-songwriter Blaudzun.

Afgelopen jaar sprak de organisatie van het festival nog van een recordverkoop; binnen 2,5 uur was het gehele festival namelijk uitverkocht.
Aanstaande zaterdag vanaf 11.00 start de verkoop via Live Nation. Mocht de voorverkoop nou net zo snel gaan als afgelopen jaar en ben jij hier de dupe van?
Probeer dan eens een kaartje te scoren door te zoeken naar Lowlands Festival Tickets via een van de veilige ticketmarktplaatsen. Wie weet ben jij dan alsnog van de partij!

Verheug jij je ook al zo? Bekijk dan hier alvast een opwarmertje!

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Concertaankondigingen · Lowlands Nieuws · Nieuws