Platina voor drank en drugs

Geschreven door op 13 juli 2015 om 11:22
Lil' Kleine (Bron: YouTube)

Lil’ Kleine en Ronnie Flex wisten met het nummer drank en drugs heel Nederland te choqueren. “Ik ben niet bang om een eendagsvlieg te worden”, zei Lil’ Kleine.

Geen eendagsvlieg

“Ik ging hiervoor ook al lekker. Ik ben dus niet bang om een eendagsvlieg te worden”, zei Lil’ Kleine. Ronnie Flex sluit zich hierbij aan: “Ik weet zeker dat er nog veel meer gaat komen.” De nieuwe EP van de twee genaamd ‘Whop’ wordt binnen nu en twee maanden uitgebracht. “Hij is een goede vriend van me. Ik ben van plan altijd samen te werken met Ronnie”, aldus Lil’ Kleine. Ronnie Flex voegt eraan toe: “het lijkt mij leuk samen met Kleine te touren. Ronnie Flex en Lil’ Kleine on tour ofzo.”

YouTube player

Platina voor drank en drugs

Afgelopen vrijdag hebben de twee rappers een platina plaat (een miljoen exemplaren) in ontvangst genomen. “Dat was echt een kippenvelmoment. Mijn allereerste reactie was om Ronnie te knuffelen”, vertelde Lil’ Kleine. “Ik heb altijd al een platina plaat willen hebben”, voegde Ronnie eraan toe. “Zonder de provocerende teksten hadden we misschien een Gouden Plaat gekregen in plaats van een platina plaat.”

YouTube player

Provocerende teksten

De twee rappers hebben veel kritiek over zich heen gekregen. Vooral door de zin: ‘alle tieners zeggen ja tegen mdma.’ “We hebben het nummer helemaal niet met de intentie om een grote hit te worden geschreven. Als je dat doet, dan komt de muziek niet recht uit je hart. De zin over mdma, dat was bij Ronnie en mij op het moment van schrijven gewoon de pure emotie die we toen voelden”, zegt Lil’ Kleine. Wat hij daar precies mee bedoelt, we kunnen het allemaal raden.

Leuke covers

Allerlei rappers hebben het nummers opgepakt en op een grappige manier gecoverd. Hieronder drie van deze versies. Tip: neem de nummers vooral niet te serieus!

Een gevoelige cover

YouTube player

Frank met uggs

YouTube player

Kont en tiet

YouTube player

Chips en cola

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Lil' Kleine Nieuws · Nieuws · Ronnie Flex Nieuws · Videos