Rockopera Jesus Christ Superstar met zeven voorstellingen naar AFAS Live

Geschreven door op 28 november 2017 om 13:25
Jesus Christ Superstar - Christian Campos (Flickr, CC BY 2.0)

Rockopera Jesus Christ Superstar keert in 2018 terug naar Nederland! Het stuk, met de legendarische Ted Neeley in de hoofdrol van Christus, komt in 2018 zeven keer naar AFAS Live.

Jesus Christ Superstar in 2018 in AFAS Live

De legendarische rockopera Jesus Christ Superstar keert in 2018 terug naar Nederland. Het wereldberoemde spektakel is tussen 28 maart en 1 april, rond Pasen dus, zeven keer te zien in de Amsterdamse AFAS Live. De rol van Jezus Christus wordt ook in 2018 gespeeld door niemand minder dan Ted Neeley, die de rol al decennia lang vertolkt.

Musical tickets

Tickets voor de rockopera gaan op vrijdag 1 december in de verkoop en zijn te vinden via de website van AFAS Live.

Onvergetelijke ervaring

Jesus Christ Superstar gaf in mei 2017 een aantal grote finaleshows in Ahoy Rotterdam. Destijds waren deze shows bedoeld als afscheid van het Nederlandse publiek, maar Neeley en de rest van de wervelende cast kunnen er geen genoeg van krijgen!

De Engelstalige rockopera verteld het verhaal van de laatste weken van Jezus Christus, gezien door de ogen van zijn vriend (en verrader) Judas. Het muzikale meesterwerk van Andrew Lloyd Webber, de ijzersterke teksten van Tim Rice, de unieke vertolking van Ted Neeley en cast en een fantastisch live orkest zorgen voor een onvergetelijke ervaring!

 

Bron: AFAS Live

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Jesus Christ Superstar Nieuws