Jesus Christ Superstar wordt verlengd op 5, 6 en 7 mei 2017 in Rotterdam Ahoy

Geschreven door op 19 januari 2017 om 11:43
Jesus Christ Superstar - Christian Campos (Flickr, CC BY 2.0)

De internationale sterrencast van de rockopera Jesus Christ Superstar zijn nog niet uitgespeeld. Op 5, 6 en 7 mei 2017 staat de cast met een sensationele finale in Rotterdam Ahoy.

Jesus Christ Superstar wordt verlengd

De rockopera Jesus Christ Superstar wordt verlengd op 5, 6 en 7 mei 2017 in Rotterdam Ahoy. In een spectaculair decor, geïnspireerd op de wereldberoemde Arena di Verona, zal Ted Neeley met de cast van de rockopera en een groot live orkest te zien zijn in een grootse en opzienbarende finale. Wil jij deze show niet missen? Kaarten voor de spectaculaire finale zijn vanaf 09.00 uur op zaterdag 21 januari 2017 te koop en o.a. verkrijgbaar via de volgende kanalen:

Primair

Jesus Christ Superstar Tickets

Secundair

Jesus Christ Superstar tickets

Jesus Christ Superstar

De wereldberoemde rockopera vertelt het verhaal over de laatste week uit het leven van Jezus, gezien door de ogen van zijn beste vriend en verrader Judas. Het muzikale meesterwerk van Andrew Lloyd Webber, de aangrijpende teksten van Tim Rice en de unieke vertolking van Ted Neeley vormen een onvergetelijke ervaring, die speciaal voor deze serie voorstellingen in Ahoy worden uitgebreid met een groter ensemble en een groter live orkest.

Bron: musicaljournaal.nl

 

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Concertaankondigingen · Nieuws