Nieuwe single Noel Gallagher en hij komt naar Nederland

Geschreven door op 6 september 2011 om 20:32
Concert At Sea, Noel Gallagher - Credits: Jose Francisco Del Valle Mojica - Bron: Wikimedia Commons

Nadat Oasis kapot gemaakt was door de broertjes Gallagher in 2009, heeft Liam een band Beady Eye. Broer en nu concurrent Noel komt nu met zijn eerste soloalbum ‘High Flying Brids’.

Het album komt op 17 oktober uit en in dat kader zal hij op 30 november een optreden geven in de Melkweg. Een paar weken terug hoorde we de eerste singel van Noel al: ‘The death of You and me’ en nu is zijn tweede video live: ‘What A Life’.

De singel verscheen op Youtube maar als je hem officieel wilt kopen moet je tot 11 september wachten. Noel is ook zonder zijn broer ongekend populair. De eerste drie shows van zijn tour waren binnen zes minuten al uitverkocht! De kaarten voor het Melkweg concert gaan morgen hier in de verkoop om 10.00 dus wees er snel bij. Mocht je er niet bij kunnen zijn om 10:00 of zijn ze al uitverkocht? Kijk dan bij deze online vergelijker zodat je er toch nog bij kan zijn.

Noel Gallagher’s High Flying Birds – AKA… What A Life!

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Noel Gallagher Nieuws