Justin Timberlake wint iHeartRadio Music Award met zijn nummer Can’t Stop The Feeling

Geschreven door op 6 maart 2017 om 16:45
Justin Timberlake - Foto: Gary King - Bron: Wikimedia Commons
Justin Timberlake is weer in de prijzen gevallen! Afgelopen zondagavond heeft hij een iHeartRadio Music Award in ontvangst mogen nemen voor zijn nummer Can’t Stop The Feeling.

Justin Timberlake –  iHeartRadio Music Award

Timberlake viel afgelopen zondagavond weer in de prijzen. Hij won een iHeartRadio Music Award voor zijn nummer Can’t Stop The Feeling. Je kon de blijdschap van het gezicht van de zanger aflezen. Hij vertelde dat het nummer gaat over sociale inclusie en samenzijn. Niet alleen Timberlake mocht zich gelukkig prijzen. Zo won het DJ-duo The Chainsmokers de prijs voor beste nieuwe artiest en wonnen ze een award voor het beste dancenummer Closer.

Justin Timberlake

Justin Randall Timberlake is een Amerikaans singer-songwriter en acteur. Timberlake werd in de jaren negentig bekend als lid van de boyband NSYNC. In 2002 bracht hij zijn eerste soloalbum Justified uit. Als acteur had hij rollen in diverse films waaronder The Social Network en In time. Het werk van Timberlake heeft hem veel prijzen en onderscheidingen opgeleverd, waaronder tien Grammy Awards, vier Emmy Awards, drie Brit Awards, en zeven Billboard Music Awards.

YouTube player

Bron: nu.nl

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Justin Timberlake Nieuws · Nieuws