Britse muzikant Steven Wilson in 2018 naar AFAS Live

Geschreven door op 9 mei 2017 om 11:41
Steven Wilson - Foto Grzegorz Chorus - Bron: Flickr (CC BY 2.0)

De Britse muzikant Steven Wilson komt in 2018 naar Nederland! Het 49-jarige multitalent staat op woensdag 7 maart 2018 op het podium van AFAS Live in Amsterdam.

Steven Wilson naar AFAS Live

Steven Wilson komt naar Nederland! Op woensdag 7 maart 2018 staat de Britse zanger, pianist, gitarist en producer in de Amsterdamse concertzaal AFAS Live. Die dag brengt Wilson zijn To The Bone Tour naar Nederland.

Tickets voor de show

Kaarten voor de show van Wilson gaan op vrijdag 12 mei in de verkoop. Tickets zijn verkrijgbaar via de volgende verkoopkanalen:

Primair:

Concertkaarten

Secundair:

Concertkaarten

‘4½

De 49-jarige Wilson, die bekend werd als leadgitarist en zanger van de band Porcupine Tree, maakt al sinds de jaren tachtig ambitieuze en dromerige composities. Het multitalent heeft inmiddels al zes studioalbums achter zijn naam staan, waarvan de plaat 4 1/2′ de laatste is.

Naast zijn eigen muziek is Steven ook actief als producer, sessiemuzikant en componist voor bands als OpethMarillion en Dream Theater.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.