The House of Love voor exclusief concert naar Paradiso

Geschreven door op 11 december 2015 om 16:50

De Britse rockgroep The House of Love komt op 26 mei naar Paradiso in Amsterdam. Het is de enige show die de groep op het Europese vasteland speelt.

Tickets

Tickets voor The House of Love in Paradiso zijn vanmorgen om 10.00 uur in de verkoop gegaan via Ticketmaster. Het is het enige Europese concert buiten Groot-Brittannië, dus wees er snel bij!

Geschiedenis

The House of Love wordt tot de Britse rockgrootheden gerekend. In 1986 werd de band opgericht door Guy Chadwick. Tussen 1987 en 1993 bracht de groep vier albums uit. Ook werd een aantal kleine hitjes gescoord in de Britse hitlijsten. Later besloot de band uit elkaar te gaan: de drummer vertrok, de spanningen tussen de overige bandleden liepen op en het vierde album dat in 1993 uitkwam, werd zeer slecht ontvangen.

Comeback

In 2003 besloot Guy Chadwick de band weer bij elkaar te brengen. In een vernieuwde samenstelling brachten de heren in 2005 weer een nieuw album uit. Hun meest recente plaat She Paints Words in Red kwam uit in 2013. In 2016 zal The House of Love een aantal Britse rockfestivals aandoen, en op 26 mei wordt Paradiso bezocht.

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Oscar van Oorschot

Altijd op de hoogte van de grootste hits van dit moment.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.