The Kik brengt in Rotterdam Ahoy eerbetoon aan Boudewijn de Groot

Geschreven door op 14 maart 2019 om 10:36
Six Strings Sessions XL, The Kik, Dave Von Raven. Flickr. Ferdi De gier (CC BY-SA 2.0)
Wegens succesvolle kaartverkoop speelt The Kik een extra concert in Ahoy te Rotterdam! Deze show vindt plaats op vrijdag 22 november 2019. De ticketverkoop voor dit nieuwe optreden gaat van start op maandag 24 juni 2019 om 10:00 uur, via Ticketmaster.

In november 2019 brengt The Kik een eerbetoon aan zanger Boudewijn de Groot! Het concert vindt plaats in Rotterdam Ahoy. 

The Kik in Rotterdam Ahoy

Op zaterdag 23 november 2019 geeft The Kik samen met een orkest een show in Rotterdam Ahoy ter ere van Boudewijn de Groot. De Nederlandse band brengt deze avond de platen ‘Picknick’ en ‘Voor de overlevenden ten gehore. Op Instagram laat de formatie weten dat Boudewijn de Groot het concert als een grote eer ervaart: “Een zeer eervolle gebeurtenis. Met de overtuigende performance en aanstekelijke energie van The Kik wordt het een indrukwekkende avond. Wie er niet bij is, zal eeuwig spijt hebben.”

Tickets

Concertkaarten zijn verkrijgbaar vanaf zaterdag 16 maart 2019 om 10:00 uur via Ticketmaster. De pre-sale is inmiddels al gestart. Uitverkocht? Kijk hier.

‘Schuilen Bij Jou’

De Rotterdamse band werd in 2011 gevormd door frontman Dave von Raven, Arjan Spies, Ries Doms, Marcel Groenewegen en Paul Zoontjes In 2012 verscheen het debuutalbum ‘Springlevend’ en de populaire track ‘Simone’. Ook maakte de groep een eigen versie van Chef’ Special’s ‘In Your Arms’.

Beluister het nummer hier:

YouTube player

 

Bronnen: Nu.nl, Instagram, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.