Concert van The Vamps in Paradiso volledig uitverkocht!

Geschreven door op 17 november 2017 om 10:55
Artiest: The Vamps - Bron: Wikimedia - Author: Oraleia26

Het concert van The Vamps is uitverkocht! De Britse poprockband staat op 16 mei 2018 voor een volle zaal in Paradiso Amsterdam.

Concert The Vamps in Paradiso uitverkocht

Wow! De show van The Vamps in Paradiso is razendsnel uitverkocht! Tickets voor het concert van de Britse band gingen op vrijdag 17 november om 10:00 uur in de verkoop. De kaarten vlogen binnen enkele minuten de deur uit. De heren staan op woensdag 16 mei 2018 in de Grote Zaal van het Amsterdamse poppodium.

Ik heb geen kaarten, wat nu?

Is het jou niet gelukt om tickets te bemachtigen? Lees dan snel onze tips!

  • Blijf nog even proberen om tickets te reserveren! Er kunnen misschien nog kaarten terugvallen door mislukte transacties.
  • Volg Artiesten Nieuws op Facebook! Misschien worden er later nog extra tickets vrijgegeven of wordt er een extra aangekondigd. Zodra hier nieuws over is, laten we dit uiteraard direct weten!
  • Check sites als Marktplaats, Ticketswap of de Facebookpagina van het evenement. Mensen die onverhoopt niet kunnen, bieden hier vaak hun tickets aan.
  • Neem eens een kijkje bij een vertrouwd secundair ticketpunt. Je betaalt hier iets meer, maar je hoeft de show dan niet te missen!
  • Ga op zoek naar prijsvragen en winacties! Veel grote radiostations en websites houden regelmatig winacties voor concerten.

Ben jij er wel bij?

Is het jou wel gelukt om kaarten te krijgen? Laat het ons weten!

Bron: Ticketmaster

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.