Nick Cave and The Bad Seeds eerste naam voor Rock Werchter 2018

Geschreven door op 17 november 2017 om 10:43
Nick Cave and The Bad Seeds - Foto: Ian T. McFarland - (Bron: Wikimedia Commons)

Rock Werchter heeft Nick Cave and The Bad Seeds aangekondigd! De singer-songwriter en zijn band staan op de laatste dag van het evenement.

Nick Cave op Rock Werchter

Nick Cave and The Bad Seeds is de eerste naam die bekend is gemaakt voor Rock Werchter 2018. De Australische band staat op zondag 8 juli 2018 op het Belgische festival. Cave is één van de topacts die dag, aldus de festivalorganisatie.

Nick Cave and The Bad Seeds

De Australische band stond afgelopen maand nog in de Ziggo Dome. Dit was naar aanleiding van hun Europese tournee. De tournee stond in het teken van het laatst verschenen album Skeleton Tree, dat in september 2016 uitkwam.

Nick Cave & The Bad Seeds - Foto: Ian T. McFarland - (Bron: Wikimedia Commons)

Nick Cave & The Bad Seeds – Foto: Ian T. McFarland – (Bron: Wikimedia Commons)

Rock Werchter 2018

De komende editie van dit festival vindt van donderdag 5 juli 2018 tot en met zondag 8 juli 2018 plaats in het Festivalpark in Werchter. Het is nog niet bekend welke artiesten er verder op Rock Werchter zullen staan. De kaartverkoop van het Belgische festival gaat op zaterdag 25 november om 10:00 uur van start. Combitickets kosten € 238,- en dagtickets zijn verkrijgbaar voor € 102,-.

 

 

Bron: Rockwerchter.be

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.