Southside Johnny & The Asbury Jukes naar Nederland

Geschreven door op 11 januari 2016 om 12:56

Southside Johnny en zijn band The Asbury Jukes komen naar Nederland! In mei geven zij drie concerten in Den Haag, Utrecht en Amsterdam.

Southside Johnny tickets

De concerten vinden op 3 mei plaats in TivoliVredenburg (Utrecht), 4 mei in het Paard van Troje (Den Haag) en op 16 mei geeft de band een Soultime Dance Party in Paradiso (Amsterdam).

Kaarten voor Southside Johnny & The Asbury Jukes gaan voor Utrecht en Den Haag op donderdagochtend 14 januari om 11:00 uur in de verkoop bij Ticketmaster. De kaartverkoop voor het concert in Amsterdam begint op vrijdag 15 januari om 10:00 uur.

Soultime Dance Party

De afgelopen 40 jaar hebben Southside Johnny & The Asbury Jukes in verschillende formaties in totaal vijftien studioalbums uitgebracht, waaronder Soultime! in 2015. Daar is deze tour ook naar vernoemd. Daarnaast zijn er ook nog zeven live-albums verschenen en komt de achtste (Men Without Women Live) in 2016 uit.

Bruce Springsteen

Southside Johnny (echte naam John Lyon) is geen kleine jongen. Met zijn band The Asbury Jukes maakt hij al meer dan 40 jaar rock, soul en blues. Lyon is zelf al sinds 1970 actief als muzikant. De formatie, afkomstig uit de Amerikaanse staat New Jersey, wordt vaak vergeleken met Bruce Springsteen. Southside Johnny wordt ook vaak vergeleken met zijn mede-New Jersey’ers Springsteen en Jon Bon Jovi.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Oscar van Oorschot

Altijd op de hoogte van de grootste hits van dit moment.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.