Southside Johnny & The Asbury Jukes in 2019 naar Paradiso Amsterdam

Geschreven door op 15 mei 2019 om 12:55
Southside Johnny & The Asbury Jukes - Foto: Carl Lender - (Bron: Flickr) (CC BY 2.0)

Southside Johnny & The Asbury Jukes keren terug naar Nederland! De zanger en zijn band treden in oktober 2019 op in Paradiso te Amsterdam.

Southside Johnny & The Asbury Jukes naar Paradiso

‘Southside’ Johnny Lyon en zijn band The Asbury Jukes komen opnieuw naar Nederland! De formatie geeft op woensdag 9 oktober 2019 een optreden in de Amsterdamse Paradiso. De show vindt plaats in de Grote Zaal van het poppodium. Tijdens deze avond worden klassiekers als ‘I Don’t Want To Go Home’ en ‘The Fever’ afgewisseld met tracks van recentere albums. Johnny is een graag geziene gast in Paradiso. De zanger treedt er namelijk al op sinds 1977.

Kaarten

Tickets zijn te verkrijgen vanaf vrijdag 17 mei 2019 om 10:00 uur. De verkoop loopt via Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

New Jersey

Net als Bruce Springsteen en Jon Bon Jovi is Johnny Lyon afkomstig uit de Amerikaanse staat New Jersey. De twee wereldsterren hebben zelfs aangegeven fan te zijn. Springsteen werkte graag met Lyon samen en Bon Jovi noemt de zanger de reden waarom hij zelf is gaan zingen. In 2015 verscheen het meest recente album van Lyon’s formatie, ‘Soultime’. Op deze plaat is onder meer de populaire track ‘Looking For A Good Time’ te vinden. Beluister dit nummer hieronder:

 

Bronnen: Paradiso, Twitter, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Responsive Menu
Add more content here...