K3 zoekt K3 in kijkcijferoorlog met The Voice of Holland

Geschreven door op 22 april 2015 om 12:50
Josje Huisman (K3) - Foto: Mark Goes - Bron: Wikimedia Commons

K3 stopt door Josje, Gert heeft geen spijt van de intieme relaties met de meiden en als klap op de vuurpijl start SBS een kijkcijferoorlog met The Voice. Lekker bezig K3..

Lees ook: Is de rebelse Josje K3 fataal geworden? 

Wat jammer dat K3 stopt.. Dat vonden de heren van het programma ‘De Kwis’ ook. Daarom hebben ze een nummer over hun verdriet geschreven.. (zeer komisch)

 

KIJKCIJFEROORLOG TUSSEN K3 EN THE VOICE

Vanaf juni starten de opnames voor de serie K3 zoekt K3. Karen, Kristel en Josje hebben besloten uit K3 te stappen. Tijdens K3 zoekt K3 worden drie vervangers gezocht. Josje heeft zo vijf jaar geleden de plek van Kathleen bemachtigd tijdens de serie K2 zoekt K3. Dit werd toen ook door SBS6 en VTM uitgezonden. Kathleen zit trouwens niet bij de inschrijvingen: “Nee, ik word dit jaar 37. Ik laat het over aan de jongere generatie”, laat Kathleen weten.

SBS6 heeft besloten om de afleveringen dit najaar op vrijdagavond uit te zenden. Een probleempje: The Voice of Holland wordt diezelfde tijd op RTL4 uitgezonden. SBS kan het daarom nog wel eens lastig gaan krijgen. Vooral omdat The Voice erg populair is en zich ook steeds blijft vernieuwen. Ondanks het feit dat dit al het zesde seizoen wordt, blijft The Voice hun kijkcijfers behouden. Dit jaar zijn zelfs Anouk en Miss Montreal coaches van The Voice, waardoor er weer een nieuwe doelgroep naar het programma wordt toegetrokken. Van de andere kant beseft het publiek waarschijnlijk ook dat dit de enige keer is dat er zo’n programma als K3 zoekt K3 zal worden uitgezonden. Dat zal waarschijnlijk weer veel kijkcijfers opleveren. Zo hebben allebei de zenders plus- en minpunten. We zullen toch moeten afwachten tot september om uiteindelijk te zien wie de oorlog gaat winnen.

 

GERT VERHULST OVER ZIJN RELATIES

Gert Verhulst richtte samen met Danny Verbiest en Hans Bourlon Studio 100 op. Naast Samon en Gert (waar Gert bekend mee is geworden) zijn ook o.a. Kabouter Plop, Big & Betsy, Piet Piraat, Mega Mindy, Het Huis Anubis en Amika creaties van Studio 100. Ook K3 tekende een contract bij studio100. Gert zag een en al talent in de meiden en bovendien werd hij compleet verliefd op Karen. Gelukkig kon Gert werk en liefde gelukkig goed gescheiden houden.

Bekijk hieronder de speelkunsten van Gert in Samson en Gert

Uit zijn eerste huwelijk kreeg hij twee kinderen. In 2003 scheidde hij en kreeg hij een relatie met Karen, K3 lid. Toen dat stuk liep kreeg Gert een relatie met Ellen Callebout, een restaurant-eigenares uit Blankenberge. In 2012 had Gert enkele maanden een relatie met Josje, een ander K3 lid. Dit was echter voor korte duur omdat Gert erachter kwam dat hij nog gevoelens had voor Ellen. Of zij nog steeds bij elkaar zijn is niet duidelijk.

K3 STOPT DOOR JOSJE

Het was niet direct duidelijk waarom K3 wilde stoppen. Natuurlijk waren er geruchten, maar geruchten blijven geruchten. Nu, een paar weken later, geeft Josje toe dat zij degene was die als eerste twijfelde. Ook zou haar ex Kevin Janssens maandenlang op de blonde zangeres hebben ingepraat dat ze beter verdiende dan K3. Daarmee heeft ze een bom onder de meidengroep gelegd en deze uiteindelijk laten ontploffen. BOEM, KABAMM.. weg K3.

 

JOSJE EN HAAR RELATIES

Josje kan er net als Gert ook wel wat van. Ze heeft in de laatste vijf jaar drie relaties gehad. Het begon met Gert Verhulst, zoals hierboven te lezen is. Kort daarna kreeg ze een relatie met Johnny de Mol. Begin juni verscheen Josje snikkend op tv. De relatie was toen écht over… De reden? Johnny schijnt vreemdgegaan te zijn. Maar gezien zijn reputatie hadden we niet anders verwacht.

Van 2013 tot 2015 had Josje nog een relatie met Kevin Janssens. Dit liep echter ook stuk. Met wie ze op dit moment scharrelt? We hebben geen idee. Maar het zal ons niks verbazen als we over een maand weer een leuk artikel over Josje’s liefdesleven kunnen schrijven.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Inge Peeters, Webredacteur bij Artiestennieuws
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · K3 Nieuws · Nieuws