Jessie J terug naar Nederland voor show in Amsterdamse Paradiso

Geschreven door op 15 september 2017 om 11:13
Jessie J - Foto: Drew de F Fawkes (CC Flickr) (CC BY 2.0)

Goed nieuws voor Jessie J fans. She’s back! De Britse superster heeft zojuist een concert bij het Amsterdamse poppodium Paradiso aangekondigd.

Jessie J in Paradiso

Jessica Cornish, zoals de popster werkelijk heet, staat op maandag 16 oktober in Paradiso. Dit werd vandaag bekend gemaakt. Om 19:30 uur uur opent het Amsterdamse poppodium haar deuren. De popdiva zal zelf om 20:30 het podium betreden.

Tickets

Kaarten voor het concert gaan vanaf woensdag 20 september 10:00 uur in de verkoop. Concertkaarten zijn bij de volgende online verkooppunten te verkrijgen:

Tickets (Secundair) Tickets (Primair)

Jessica Cornish

De populaire zangeres heeft menig monsterhit op haar naam staan met ‘Bang Bang’ en ‘Price Tag’. Toch is het al even stil rondom de popster. Haar laatste album ‘Sweet Talker’ kwam uit in 2014.

Gelukkig verblijdde ze haar fans met de aankondiging van haar vierde studioalbum R.O.S.E, waarvan de releasedatum nog onbekend is. Op 12 september bracht zij ‘Confessional’ uit, een poetische videoclip waarin ze vertelt geen muziek meer te willen maken. Bekijk de prachtige videoclip hieronder:

 

Bron: www.Paradiso.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.