Marco Borsato zingt duet met Matt Simons

Geschreven door op 26 februari 2016 om 13:47
Marco Borsato,Onder Aan De Berg - Foto: Steven Chiefa - Wikimedia Commons - (CC BY-SA 3.0)

Marco Borsato brengt een nieuwe versie van het nummer Breng Me Naar Het Water uit. Hij zingt dit lied samen met Matt Simons.

Bijzonder duet

Marco Borsato kwam recent uit met zijn nieuwe album Evenwicht dat inmiddels alweer 14 weken in de Album Top 100 staat. Op de bonustrack van deze cd staat het nummer Breng Me Naar Het Water die hij samen met Matt Simons zingt. Simons’ Engelse versie To The Water staat al op Marco’s album, net als Marco’s versie. Voor deze samenwerking hebben de twee mannen hun stemmen bij elkaar gevoegd en er een liedje van gemaakt. Check het nummer hieronder.

Evenwicht

Evenwicht is alweer het 26ste album dat de zanger uit heeft gebracht. Vorig jaar november liet hij eerst Nederland de single Mooi horen en een paar weken daarna konden ze genieten van het hele album. De liedjes op het album reflecteren naar hoe Marco in deze levensfase naar de wereld kijkt: “Evenwicht is het resultaat van het hart open durven te zetten. Ik heb genoeg grond onder de voeten om dat te doen. Als je durft los te laten, schuiven de grenzen vanzelf op. Dan ligt de wereld, ook in muzikaal opzicht, voor je open.”

 

Bron: NLpop

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Als ik niet lig te slapen, luister ik naar muziek.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.