Europe geeft concert in TivoliVredenburg Utrecht

Geschreven door op 15 maart 2016 om 12:14

Fans van Europe opgelet! De band komt in november dit jaar naar TivoliVredenburg Utrecht! De show is onderdeel van hun 30th anniversary tour.

Europe concert TivoliVredenburg

Het Zweedse legendarische Europe komt naar Utrecht! Het vijftal kondigde afgelopen week haar 30th Anniversary Tour 2016 aan. De band geeft tijdens deze tour een concert in TivoliVredenburg en ook bij onze zuiderburen in Ancienne Belgique Brussel.

Het concert vindt plaats op maandag 14 november om 19:45 uur ‘s avonds. Kaarten voor het concert gaan aanstaande vrijdag 18 maart om 10:00 uur ‘s ochtends in de verkoop via de website van Ticketmaster.

The Final Countdown

De band dankt zijn status aan een onnavolgbaar repertoire, met de legendarische plaat The Final Countdown als kroon op het werk. Alleen al in de VS vlogen ruim drie miljoen exemplaren van dat album over de toonbank. In 2003 kwam de band weer bij elkaar en sindsdien hebben ze alweer vijf albums uitgebracht, met War Of Kings als jongste wapenfeit.

 

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.