Europe geeft concert in Ancienne Belgique Brussel

Geschreven door op 14 maart 2016 om 11:53

Goed nieuws voor fans van Europe! De band komt in november dit jaar naar Ancienne Belgique te Brussel! De show is onderdeel van hun 30th anniversary tour.

Europe concert Ancienne Belgique

Het legendarische Zweedse Europe komt naar Brussel! Het vijftal, nog steeds in grote vorm, kondigde vandaag haar 30th Anniversary Tour 2016 aan. De band geeft tijdens deze tour een concert in Ancienne Belgique. Het concert vindt plaats op donderdag 10 november om 20:00 uur ’s avonds.

Kaarten voor het concert gaan aanstaande vrijdag 18 maart om 10:00 uur ’s ochtends in de verkoop via de website van Livenation.

The Final Countdown

De band dankt zijn status aan een onnavolgbaar repertoire, met de legendarische plaat The Final Countdown als kroon op het werk. Alleen al in de VS vlogen ruim drie miljoen exemplaren over de toonbank. 2016 is een bijzonder jaar voor dé klassieker onder de klassiekers, want dit jaar viert Europe de dertigste verjaardag van de derde studioplaat! The Final Countdown kwam alweer uit op 26 mei 1986.

 

Bron: Livenation

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.