Milky Chance met The Blossom Tour naar Nederland

Geschreven door op 10 mei 2017 om 11:41
Milky Chance - foto: Superbass - bron: Wikimedia Commons

Milky Chance fans opgelet! Het muzikale duo komt in november met hun ‘The Blossom Tour’ naar verschillende Nederlandse poppodia.

Milky Chance concert

Milky Chance komt naar Nederland! Het Duitse duo staat in november in verschillende Nederlandse poppodia. Op donderdag 16 november zijn de mannen te bewonderen in poppodium Doornroosje in Nijmegen. Op zaterdag 18 november staan de muzikanten, bekend van de single ‘Stolen Dance’, op het podium van de Amsterdamse Melkweg. De tour staat in teken van het onlangs verschenen nieuwe album ‘Blossom‘.

Concertkaarten

Kaarten voor het concert zijn te koop vanaf 12 mei om 10:00 uur. Tickets zijn onder andere verkrijgbaar bij de volgende online verkooppunten:
Primair:

Concertkaarten (vanaf 12-05-2017)

Secundair:

Concertkaarten

Blossom

op 17 maart 2017 brachten zanger Clemens Rehbein en dj Phillip Dausch het album ‘Blossom‘ uit. Dit album bevat 14 tracks waaronder het gelijknamige nummer ‘Blossom‘. Op 5 mei kwam de videoclip van het bijzondere nummer online. Ben je benieuwd naar de single? Bekijk hieronder de videoclip van het nummer ‘Blossom‘:

YouTube player

Bron: Doornroosje

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.