Liam Gallagher zegt sterker dan ooit te zijn na “twee gefaalde bands”

Geschreven door op 2 augustus 2017 om 16:52
Liam Gallagher, Beady Eye - Foto YouTube

Liam Gallagher is terug en is naar eigen zeggen sterker dan ooit! De oud-Oasis frontman zegt alleen maar sterker te zijn geworden na ’twee gefaalde bands’.

Liam Gallagher: “Criticasters moeten bang zijn”

Liam Gallagher weet het zeker: zijn solocarrière wordt een doorslaand succes. De oud-Oasis frontman, die op 6 oktober zijn debuut soloalbum ‘As You Were’ uitbrengt, is blij om weer terug te zijn na het einde van zijn bands Oasis en Beady Eye. In gesprek met het Britse GQ geeft de zanger aan dat hij zijn criticasters flink de mond gaat snoeren:

“Ik ben blij dat ik terug ben, omdat ik weet dat ‘ze’ denken: ‘Fuck me, mate. Hij is weer terug. Twee scheidingen, buitenechtelijke kinderen, twee gefaalde bands, drie afschuwelijke kapsels en hij blijft maar komen.’ En ik ga nog veel meer komen, man, snap je? Want dat is hoe het is. Dat is wie ik ben. Dat is wat ik doe. Ik ga niet achterover leunen en ‘ze’ laten winnen. Dus ze moeten fucking bang zijn. Ze moeten bang zijn, zeker weten. Dit is mijn derde komst.”

‘As You Were’

Grote woorden of niet, Liam Gallagher is wel degelijk als een speer aan zijn solocarrière begonnen! Liams debuutsingle ‘Wall Of Glass’, afkomstig van zijn opkomende album ‘As You Were’, bereikte hitlijsten in zes landen. Na een tour langs enkele Europese zalen en festivals, reist de excentrieke zanger binnenkort af naar Noord-Amerika en Azië. Op 5 juni gaf Liam zijn eerste soloshow in Nederland op Pinkpop.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Liam Gallagher Nieuws · Nieuws