Drake cancelt opnieuw concert Ziggo Dome Amsterdam

Geschreven door op 19 maart 2019 om 11:30
Drake - Foto: The Come Up Show (wikimedia, license: Attribution 2.0 Generic)

Het concert dat Drake op 23 april 2019 zou geven is afgelast. De rapper zou optreden in de Ziggo Dome te Amsterdam. Dit is te lezen op de website van Ziggo Dome.

Drake cancelt Ziggo Dome show

Drake zou in april 2019 drie shows geven in de Amsterdamse Ziggo Dome. Op de website van de concertzaal is sinds maandag 18 maart 2019 echter een statement te lezen. Hierin wordt vermeld dat de Canadese rapper de performance op dinsdag 23 april 2019 heeft geannuleerd. In een mail die bezoekers hebben ontvangen worden wijzigingen in het tourschema genoemd als reden voor het vervallen van het optreden. De hiphopartiest heeft naast de gecancelde show nog twee concerten gepland staan in de Ziggo Dome. Deze zijn verplaatst van donderdag 25 en vrijdag 26 april 2019 naar maandag 15 en dinsdag 16 april van dit jaar.

King of cancelling

Het is niet de eerste keer dat Drake een concert in Nederland cancelt. In maart 2017 zou de rapper optreden in de Ziggo Dome, maar annuleerde hij de performance vanwege ziekte. Hiphopfans wachtten toen een uur tot hij zou opkomen, maar tevergeefs. De Canadese artiest zou enkele dagen later een inhaalconcert geven. Deze begon vervolgens een half uur te laat. Veel fans voelden zich in de steek gelaten en weigerden nogmaals naar de Amsterdamse concertzaal te komen.

‘The Assassination Vacation Tour’

De optredens van Drake maken deel uit van zijn ‘The Assassination Vacation Tour’. De concertreeks volgt de release van het vijfde studioalbum van de rapper, getiteld ‘Scorpion’. Deze plaat kwam uit in juni 2018.

Drake kondigde op 22 januari 2019 zijn tour aan via Twitter:

 

Bron: Ziggo Dome, MOJO, Twitter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.