Scorpions brengt ‘Crazy World Tour’ in 2018 naar Ziggo Dome

Geschreven door op 7 november 2017 om 10:13
Scorpions, Graspop - Foto: Carlos Delgado (Wikimedia Commons, CC BY-SA 3.0)

Scorpions komt naar de Ziggo Dome! De Duitse rockers brengen hun ‘Crazy World Tour’ op maandag 2 april 2018 naar de Amsterdamse concertzaal.

Scorpions naar Ziggo Dome!

Goed nieuws voor fans van Scorpions! De Duitse hardrockband, die afgelopen zomer nog headliner op Graspop was, komt in 2018 terug naar Nederland! De rockers betreden op maandag 2 april het podium van de Amsterdamse Ziggo Dome. In 2014 stond de band voor het laatst in Nederland, destijds in Ahoy Rotterdam.

Concertkaarten

Tickets voor de show zijn o.a. verkrijgbaar bij de volgende online verkooppunten:

Tickets Primair Tickets Secundair

‘Return to Forever’

De uit Hannover afkomstige rockband zag al in 1965 het levenslicht en gaat dus al decennia mee. In 1972 verscheen debuutalbum ‘Lonesome Crow’. Inmiddels zijn we 45 jaar verder en heeft de band achttien studioalbums achter haar naam staan, waarvan het uit 2015 afkomstige ‘Return to Forever’ voorlopig de laatste is.

De band produceerde in haar lange carrière vele klassiekers, zoals de powerballads ‘Wind of Change’ en ‘Still Loving You’, maar ook iconische knallers als ‘Rock You Like A Hurricane’.

 

Bron: Ticketmaster

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.