Mariah Carey cancelt shows in Brussel

Geschreven door op 26 maart 2016 om 13:33
Mariah Carey - Foto: Disney ABC Television Group - (Bron: Flickr, CC BY-ND 2.0)

Eigenlijk zou de Amerikaanse zangeres Mariah Carey komende zondag in Brussel staan. Vanwege de aanslagen heeft ze dit geannuleerd.

Twitter bericht

Op de website van Vorst Nationaal laat ze weten: “I love my fans in Brussels and at this time I am being advised to cancel my show for the safety of my fans, my band, crew and everyone involved with the tour. I hope to see you soon and send my prayers and eternal love, laughter and light to my Lambs.” Het concert zou morgen eigenlijk plaatsvinden in Vorst Nationaal, een van de grootste concertzalen van België. Een gevaarlijke plek om momenteel te zijn volgens de politie. De afgelopen dagen waren daar namelijk een hoop huiszoekingen en arrestaties naar aanleiding van de aanslagen.

Nieuw concert Mariah Carey

Of de zangeres het concert op een later tijdstip in zal halen is nog niet duidelijk. Er waren eerder al geruchten dat haar veiligheidsadviseurs erop aandrongen het concert niet door te laten gaan. Dubbel balen voor de fans dat het niet door gaat, Mariah Carey wordt namelijk komende zondag 46 jaar.

Sweet Sweet Fantasy Tour

De zangeres komt ook naar Nederland met haar Sweet Sweet Fantasy Tour! Op zaterdag 23 april staat ze om 20.00 uur in het Ziggo Dome in Amsterdam. Klik hier voor meer informatie over de kaartverkoop.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Mariah Carey Nieuws · Nieuws