FortaRock 2018 maakt line-up compleet met Dragonforce en meer

Geschreven door op 29 maart 2018 om 12:25
FortaRock - Foto persbericht FortaRock 2018 (mail)

De line-up van FortaRock 2018 is compleet! Het Nijmeegse festival onthulde zojuist de laatste acts die in juni op de podia in het Goffertpark te bewonderen zijn, met onder meer Dragonforce en VUUR.

FortaRock maakt line-up compleet

Goed nieuws voor alle metalheads en rockfans die binnenkort naar FortaRock gaan! Het zware festival heeft haar line-up rond. Op 29 maart onthulde de festivalorganisatie de laatste acts, met mooie namen als Dragonforce, VUUR en Týr. Ook Suffocation, BETRAYING THE MARTYRS en For I Am King zijn op 1 en 2 juni op de podia in het Nijmeegse Goffertpark te bewonderen.

FortaRock 2018

FortaRock is weer helemaal terug van weggeweest! Het tweedaagse evenement viert haar terugkeer met een mooie line-up, die uit de volgende acts bestaat:

  • Vrijdag 1 juni: Parkway Drive, Arch Enemy, Kreator, Body Count, Watain, Death Angel, Suffocation en Betraying the Martyrs.
  • Zaterdag 2 juni: Nightwish, Opeth, Alestorm, Meshuggah, Satyricon, Avatar, DragonForce, Baroness, Thy Art Is Murder, VUUR, Igorrr, Týr, DOOL, Death Alley, Mantar en For I Am King.

Meer info over het festival en over de kaartverkoop is te vinden op de website van het event.

 

Bron: Persbericht FortaRock

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.