Slayer kondigt extra concert aan in Doornroosje Nijmegen

Geschreven door op 25 maart 2016 om 13:21

De legendarische Amerikaanse thrashmetalband Slayer heeft zojuist een extra concert aangekondigd in Doornroosje Nijmegen!

Slayer extra concert Doornroosje

De legendarische Amerikaanse thrashmetalband Slayer kreeg het voor elkaar om in recordtijd het concert op 21 juni in Doornroosje Nijmegen compleet uit te verkopen. Geen verassing dus dat de band een extra concert heeft aangekondigd! De dag na het eerste concert, op woensdag 22 juni, vindt het extra concert plaats dezelfde setting.

Tickets voor Slayer in Doornroosje zijn reeds in de verkoop gegaan. Kaarten zijn o.a. verkrijgbaar via de Nederlandse website van Ticketmaster. Het wordt aangeraden er snel bij te zijn: ook dit concert raakt naar alle waarschijnlijkheid razendsnel uitverkocht naar aanleiding van de intieme setting. Hierdoor zijn ook de kaarten duurder dan normaal.

Deuren van de zaal gaan open om 19:00 uur, en het concert zelf gaat van start om 19:45 uur ‘s avonds. Het is niet bekend of de band een supportact meeneemt.

Repentless

In mei vorig jaar kondigde de band aan dat er een nieuw album in de maak was: Repentless werd uitgebracht op 11 september 2015 . Het eerste nummer Implode, werd al in 2014 door de band live gespeeld. In mei vorig jaar verscheen ook, vooruitlopend op het album, het nummer When The Stillness Comes.

 

Bron: Doornroosje

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.