Bospop Weert Kaarten 2011!

Geschreven door op 23 februari 2011 om 15:09
Bospop - Fotocredits Dennpix (Wikimedia Commons)

Bospop vindt voor de tweede keer plaats in Weert op een nieuw terein. Bospop speelt zich namelijk weer af op het Evenemententerrein Weert-Noord.

Kaarten Bospop 2011

Bospop vindt voor de tweede keer plaats in Weert op een nieuw terrein. Deze editie speelt zich namelijk weer af op het Evenemententerrein Weert-Noord. Voor het eerst in de geschiedenis van dit festival zijn er 3 volle festival dagen. Dit betekent drie dagen volop gezelligheid en muziek. Daarnaast zijn er ook twee podia. Op het evenement is verder een gezellige camping met de benodigde faciliteiten, een 24-uurs tent en een sfeervolle festivalmarkt te vinden.

Er komen enkele grote namen optreden. Op verschillende dagen komen Anouk, Joe Cocker, Ringo Starr, Roxette en meer. De lijst aan artiesten blijft groeien in aanloop naar het festival. Bospop is van 8 juli 2011 tot en met 10 juli 2011. Grijp nu je kans om kaarten te bemachtigen!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws