Concert Taylor Swift in Ziggo Dome uitverkocht

Geschreven door op 7 november 2014 om 12:07
Taylor Swift - Foto: Uncertaint | Wikimedia Commons

Het concert van Taylor Swift in de Ziggo Dome is volledig uitverkocht. Door de enorme populariteit van de Amerikaanse zangeres waren er binnen 20 minuten geen kaarten meer verkrijgbaar.

Taylor Swift geeft volgende zomer een concert in de Amsterdamse Ziggo Dome. De datum daarvan staat op 21 juni 2015. Het is natuurlijk niet zo gek dat het concert is uitverkocht, want Taylor Swift is ook in Nederland heel erg bekend en geliefd. De kaartverkoop begon om 10.00 vanmorgen en verliep via de website van Ticketmaster.

Uitverkocht

Heb je de voorverkoop van  Taylor Swift gemist? Dan zijn er nog wel wat mogelijkheden om aan tickets te komen. Via deze website kun je momenteel nog wel kaarten bestellen. De plaatsen zijn beperkt dus wacht niet te lang met bestellen!

 

Concert Taylor Swift in Ziggo Dome

Taylor Swift’s concert in Nederland staat in het teken van haar nieuwe album, 1989. Tijdens haar optreden gaat ze daar allemaal liedjes van zingen. Bekende nummers zijn bijvoorbeeld de hitsingle Shake it Off. Ook zullen alle superhits zoals I Knew You Were Trouble aan bod komen. Vergeet daarom vooral niet om haar nieuwste album te bestellen, zodat je straks alle nummers mee kan zingen!

YouTube player
YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws · Taylor Swift Nieuws