Jennifer Lopez besluit van haarzelf te gaan houden

Geschreven door op 28 oktober 2011 om 15:38
Jennifer Lopez - Foto: Ana Carolina Kley Vita - Flickr (CC BY 2.0)

Jennifer Lopez verteld eerder dit jaar te scheiden van Marc Anthony. Na de drie stukgelopen huwelijken besluit de zangeres een drastische verandering te maken. Jennifer gaat eerst van haar zelf houden.

Geen liefde meer

In juni van dit jaar maakte de 42-jarige J-Lo bekend dat ze ging scheiden van haar derde man, Marc Anthony. Door de drie scheidingen realiseert de zangeres zich nu dat ze eerst van zichzelf moet houden. Ze tijdens een interview met het Engelse tijdschrift Glamour:

“Je moet het eerst in je eentje kunnen redden voordat je het samen met iemand anders gaat proberen. Je moet je realiseren dat je alles waard bent anders kun je geen goede relatie hebben.”

Geheim

Op dit moment houdt de zangeres haar liefdesleven zoveel mogelijk geheim. Ze is door de roddelpers al met verschillende mannen gespot, onder meer met acteur Bradley Cooper. De popster verteld de pers:

“Je kent de media, die willen alles overhaasten. Om een relatie de kans te geven en op te bouwen moet je het voorlopig buiten de schijnwerpers houden. Alleen dan kan het werken.”

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
·
Artikel Categorieën:
Artiesten · Jennifer Lopez Nieuws · Nieuws