Steven Wilson met ‘The Future Bites Tour’ in 2020 naar Ziggo Dome

Geschreven door op 21 oktober 2019 om 11:46
Steven Wilson - Foto Grzegorz Chorus - Bron: Flickr (CC BY 2.0)

Steven Wilson komt naar Nederland! De Britse multi-instumentalist brengt zijn ‘The Future Bites Tour’ in september 2020 naar de Amsterdamse Ziggo Dome.

Steven Wilson naar Ziggo Dome

Goed nieuws voor fans van Steven Wilson! De progressieve rocker komt in het najaar van volgend jaar naar Nederland. Als onderdeel van ‘The Future Bites Tour’ geeft de 51-jarige Engelsman op maandag 28 september 2020 een concert in de Ziggo Dome.

Concertkaarten

Tickets gaan op vrijdag 25 oktober 2019 om 11:00 uur in de verkoop en zijn verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten inmiddels uitverkocht? Probeer het hier!

Eigen sound

Dankzij zijn brede smaak en uiteenlopende oeuvre, is de muziek van Wilson niet in een hokje te plaatsen. Onder andere invloeden van pop, progressieve rock, jazz, metal en triphop komen terug in de nummers van de multi-instrumentalist. De Britse zanger, gitarist, pianist en producer bezit, naast een bijzonder muzikaal talent en interesse in vele soorten muziek, ook over een onuitputtelijke bron van creativiteit. De combinatie van deze drie elementen maakt de muziek van de Engelsman erg aantrekkelijk voor iedereen. Benieuwd naar zijn bijzondere sound? Beluister hieronder het album To The Bone (2017):

 

Bron: Ziggo Dome

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Responsive Menu
Add more content here...