Progrock-grootheid Ayreon voor speciale try-out show exclusief naar 013

Geschreven door op 31 mei 2017 om 10:46
Arjen Lucassen (Ayreon) - YouTube

Ayreon fans opgelet! Het progressieve rockproject van Arjen Lucassen komt voor een bijzondere show naar Tilburg. Op vrijdag 1 september staat de band in 013 met een try-out show.

Ayreon Universe in 013

Het iconische progrock-project van Arjen Lucassen, Ayreon, komt op vrijdag 1 september voor een zeer bijzondere show naar 013! De enorme Ayreon Universe band zal hier voor het eerst op het podium staan, voor een speciale try-out show. Twee weken later, op 15, 16 en 17 september, staat de muzikale groep ook op het podium in Tilburg. Deze shows zijn inmiddels uitverkocht.

Tickets voor de show

Voor de bijzondere show zijn slechts 650 tickets beschikbaar, dus wees er snel bij! Kaarten gaan op 3 juni in de verkoop. Deze zijn beschikbaar via de volgende verkoopkanalen:

Primair:

Concertkaarten

Secundair:

Concertkaarten

Ayreon Universe band

Het ambitieuze project van Arjen Lucassen begon in de jaren negentig en combineert elementen uit verschillende muziekstijlen. Lucassen speelt en zingt zelf op alle albums van de groep, die vaak ondersteunt wordt door vele gastmuzikanten zoals Bruce Dickinson van Iron Maiden en James LaBrie van Dream Theater.

Vanwege de vele gastartiesten was het voor Lucassen moeilijk om liveshows te geven met zijn progrock-project. Wel speelde hij de afgelopen decennia Ayreon nummers tijdens shows van zijn andere bands en projecten. Nu is het dus echter tijd voor een echte Ayreon-show!

De band zal bestaan uit drummer Ed Warby, bassist Johan van Stratum, gitaristen Marcel Coenen en Ferry Duijsens, toetsenist Joost van den Broek, violist Ben Mathot, fluitist Jeroen Goossens  en cellist Maaike Peterse. Zangers Irene Jansen, Marcela Bovio, Robert Soeterbroek, Jay van Feggelen en Lisette van den Berg worden ondersteund door gast zangers Stan Verbraak, John Jaycee Cuijpers, Jan Willem Ketelaars en Paul Glandorf, zo valt de lezen op de site van 013.

Bron: 013

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Artiesten · Ayreon Nieuws · Nieuws