Zara Larsson in oktober 2017 naar AFAS Live Amsterdam

Geschreven door op 16 juni 2017 om 14:32

Goed nieuws voor fans van Zara Larsson! De Zweedse zangeres komt in oktober naar AFAS Live in Amsterdam. het concert is onderdeel van haar wereldtour.

Zara Larsson concert

Op dinsdag 31 oktober is het zover! Zara Larsson geeft een grote show in de Amsterdamse popzaal AFAS Live. Het concert is onderdeel van haar Wereldtour. Eerder dit jaar was de zangeres ook al te zien in de Amsterdamse Melkweg.

Concertkaarten

Kaarten voor het concert zijn onder andere verkrijgbaar via de site van Ticketmaster. Geen tickets kunnen bemachtigen voor het concert? Kijk dan hier.

Jong talent

Op haar tiende won de zangeres de Zweedse talentenjacht ‘Talang 2008’. De zangeres is daarna nooit gestopt met zingen, want met het nummer ‘Uncover’ scoorde Zara een grote hit in Noorwegen en Zweden. In 2015 brak Larsson door met de zomerhit ‘Lush Life’. In 2016 produceerde de zangeres samen met David Guetta het officiële nummer voor het EK 2016.

In maart bracht de popster haar album genaamd ‘So good‘ uit. Op dit album is onder andere het bekende nummer ‘Lush Life’ te beluisteren. Ben je benieuwd naar het gehele album van de ster? Beluister hieronder het album ‘So Good‘ op Spotify:

Bron: AFAS Live

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.