Rockin’ The Blues in juni 2019 naar 013 Tilburg

Geschreven door op 29 oktober 2018 om 16:15
Walter Trout - Foto: madamjujujive (Flickr, CC BY 2.0)

Bluesliefhebbers opgelet! De Rockin’ The Blues tour keert terug naar Nederland. In juni 2019 staan drie grote namen op het podium van 013.

Rockin’ The Blues naar 013

Het Rockin’ The Blues festival komt naar 013 in Tilburg. Op zaterdag 1 juni 2019 treden Walter Trout, Jonny Lang en Kris Barras op in het Tilburgse poppodium. Ook reizen de mannen langs Duitsland, Frankrijk, Italië en het Verenigd Koninkrijk. Tijdens deze tour sluiten de mannen elke avond af met een jamsessie.

Kaartverkoop

Kaarten voor deze avond gaan op vrijdag 2 november om 10:00 uur in de verkoop. Tickets zijn verkrijgbaar via Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Rockin’ The Blues

Het blueslabel Provogue presenteert voor de tweede keer Rockin’ The Blues. Walter Trout is de hoofdact van deze editie. Trout is al ruim vijftig jaar actief in de wereld van bluesmuziek en heeft samengewerkt met onder andere Canned Heat en Joe Bonamassa.

De Grammy Award winnende Jonny Lang is benoemd tot een van de beste live artiesten en gitaristen van zijn generatie. Kris Barras is de benjamin van het trio. Het nieuwe talent bracht in maart zijn debuutalbum ‘The Divine And Dirty’ uit en stond daarna in uitverkochte zalen tijdens zijn headline shows. Een, volgens de organisator, onwijs sterke line-up.

 

Bron: Blues Magazine, 013, rockintheblues.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.