Jonas Brothers weg bij Disney Records

Geschreven door op 1 mei 2012 om 16:44
Jonas Brothers - Credits: Christopher Simon via Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

Nick, Kevin en Joe Jonas, beter bekend als ‘The Jonas Brothers’, zijn weg bij Disney Records, het platenlabel achter Walt Disney Production. Dat melden althans bronnen bij de The Hollywood Reporter.

Op de website van het royaltykrant wordt gesuggereerd dat de heren zich hebben uitgekocht bij hun label.
Hierin zouden ook alle rechten van de al uitgebrachte nummers, merchandising en alle anderen zaken in onder zijn gebracht.

Volgens Nick Jonas, de jongste van de drie, is ‘de keuze als groep gemaakt’.
Hij voegt daar aan toe: “Natuurlijk zijn er bij de beëindiging van een samenwerking altijd emoties die vrijkomen” , toch zien zij hun toekomst rooskleurig in.

De gebroeders Jonas lijken zich namelijk op te maken voor een nieuwe uitdaging, want volgens de broertjes zou hun nieuwe werk wel eens heel anders kunnen gaan klinken. ‘Wij zijn mannen geworden’ voegde de zanger eraan toe.

The Jonas Brothers werden opgericht in 2005 en verkochten sindsien al ruim 17 miljoen platen wereldwijd, hun vierde en tevens laatste studioalbum dateert alweer uit 2010, in de tussentijd waren de broers met name te zien in diversen Disney-films en in series, nu lijkt het dus wel weer tijd te worden voor wat nieuw muzikaal werk.

Wanneer denken jullie dat er weer nieuw werk opduikt van de 3 heren? En hoe zal het volgens jullie moeten klinken? Laat het ons weten!

Overzicht van Jonas Brothers Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Jonas Brothers Nieuws · Nieuws · Roddels