Bad Religion voor Nederlandse clubshows naar Doornroosje en Melkweg

Geschreven door op 12 april 2016 om 11:30

Amerikaanse punkbank Bad Religion komt voor Nederlandse clubshows naar de Doornroosje in Nijmegen en de Melkweg! De band staat hier deze zomer op de planken.

Bad Religion concert

Amerikaanse punkband Bad Religion komt terug naar Nederland! De band staat op dinsdag 28 juni met in de Doornroosje Nijmegen en een maand later op 20 juli in de Melkweg in Amsterdam.

Kaarten

Tickets zijn voor beide concerten zijn al in de verkoop. Kaarten zijn te verkrijgen via de website van Doornroosje en via de site van Ticketmaster.

Californische punk

De uit Californië afkomstige punkband is al decennia lang de pionier van melodieuze en politiek geladen punkrock en hebben nog niets van hun scherpte verloren. Ondanks hun mainstream succes blijft de band trouw aan hun punkroots. Het meest recente studioalbum True North is ook weer uitgebracht op het Epitaph label, dat samen met Bad Religion tot de grondleggers behoort van een invloedrijke en nog altijd bloeiende punkscene. Het label van gitarist Brett Gurewitz wist eerder al vele grote punkrock bands voort te brengen zoals NOFX, Rancid en Pennywise.

Luister hieronder naar True North, de titelsong van het meest recente album!

 

Bron: Doornroosje

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.