Ex-Blink-182-zanger Tom DeLonge mailt Hillary Clinton over ufo’s

Geschreven door op 11 oktober 2016 om 11:52
Tom DeLonge - Foto: Kmeron - Flickr (CC BY-NC-ND 2.0)

In uitgelekte e-mails van het campagneteam van Hillary Clinton is te lezen dat Tom DeLonge, ex-zanger van Blink-182, met het team van de Democratische presidentskandidate heeft gemaild over informatie rondom ufo’s!

E-mailcontact

Volgens The Wall Street Journal en NME zou Tom DeLonge via de mail contact hebben gehad met het campagneteam van Hillary Clinton. De zanger, die vorig jaar Blink-182 verliet, zou naar verluidt uitgebreid over ufo’s hebben gesproken met John Podesta, campagneleider van de Democratische presidentskandidate.

Beide mannen zijn geïnteresseerd in de zoektocht naar buitenaards leven en onderzoek naar ‘ufo sightings’. DeLonge zou Podesta o.a. hebben aangeraden om contact op te nemen met een aantal andere andere ufo-enthousiastelingen die mogelijk interessante info over het onderwerp zouden hebben.

Ufo-obsessie

De 40-jarige zanger steekt zijn obsessie met ufo’s niet onder stoelen of banken. Zo schreef hij in 2013 al een sciencefiction-kinderboek genaamd The Lonely Astronaut on Christmas Eve en bracht hij dit jaar het stripboek Sekret Machines #1: Chasing Shows uit: een fictief verhaal waar ook elementen in zijn verwerkt uit verklaringen van echte mensen die claimen dat ze door aliens zijn ontvoerd.

Sommige Blink-182-volgers vermoedden zelfs dat DeLonge de band vorig jaar verliet om meer tijd te steken in de jacht naar ufo’s, maar de Amerikaanse zanger heeft dit altijd stelling ontkend.

Tom DeLonge

Foto: Kmeron – Flickr

Bron: NME

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Blink 182 Nieuws · Fun Content · Nieuws · WTF