Michael Kiwanuka voor concert naar Paradiso Amsterdam

Geschreven door op 23 juni 2016 om 11:01
Michael Kiwanuka - Foto: Oscar Anjewierden | Flickr (CC BY-ND 2.0)

Michael Kiwanuka komt deze herfst naar Amsterdam! De Britse singer-songwriter geeft in november een concert in Paradiso!

UPDATE: Er is een tweede concert aangekondigd! Op donderdag 24 november geeft de Brit een extra concert in Paradiso! De kaartverkoop is reeds gestart.

Michael Kiwanuka - Foto: Oscar Anjewierden | Flickr

Michael Kiwanuka – Foto: Oscar Anjewierden | Flickr

Michael Kiwanuka concert

Michael Kiwanuka komt dit najaar ook naar Nederland! Op vrijdag 25 november geeft de Britse soulzanger een concert in de Grote Zaal van Paradiso in Amsterdam. De zaal gaat om 19:00 uur open. Het voorprogramma begint om 19:30 uur en het hoofdprogramma vangt aan om 20:30 uur.

De zanger geeft op donderdag 3 november ook een optreden in Muziekcentrum Trix in Antwerpen. Voordat de Brit deze twee concerten geeft, geeft hij op vrijdag 24 juni een optreden op het festival Down The Rabbit Hole in Beuningen en op 7 augustus op het Dranouter Festival in België. Daarna is hij ook te zien op het Songbird festival, op 26 november.

Michael Kiwanuka tickets

De voorverkoop begint op vrijdag 24 juni om 10:00 uur. Tickets voor het concert in Paradiso zijn onder andere te vinden op de website van Ticketmaster. Kaarten voor het concert in Trix zijn verkrijgbaar op de website van Live Nation en kaarten voor het Dranouter Festival zijn beschikbaar op de site van het festivalTickets voor Down The Rabbit Hole zijn helaas al uitverkocht op de website van Ticketmaster.

‘Love & Hate’

Op 15 juli komt het langverwachte, tweede album ‘Love & Hate’ van soultalent Kiwanuka uit. Voor deze veelbelovende plaat heeft hij samengewerkt met de producers Danger Mouse en Inflo. Hieronder hoor je het eerste nummer ‘Black Man In A White World’.

YouTube player

Bron: Paradiso

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.