Linkin Park bedankt fans en werkt aan eerbetoon aan Chester Bennington

Geschreven door op 22 augustus 2017 om 22:19
Chester Bennington (Linkin Park) - Foto: Gansb (Wikimedia)

Linkin Park heeft via social media haar fans bedankt voor alle steun na het overlijden van frontman Chester Bennington. Tegelijkertijd laat de band weten aan een speciaal evenement te werken, ter ere van de zanger.

Linkin Park bedankt fans voor steun en werkt aan eerbetoon

De resterende bandleden van Linkin Park hebben hun fans bedankt voor alle liefde en steun na het overlijden van frontman Chester Bennington. De band plaatste een dankwoord aan haar fans op haar officiële Facebook- en Twitter-pagina’s.

“We willen alle fans van over de hele wereld bedanken voor de uitbarsting aan liefde, die ons gesterkt heeft in deze zware tijden. We zijn ontzettend dankbaar voor alle support terwijl we herstellen en aan de toekomst van Linkin Park bouwen,” valt te lezen in het statement.

Ook laat de band weten aan een speciaal evenement te werken, ter ere van Bennington: “We werken aan een speciaal publiek evenement in Los Angeles om de herinnering aan Chester te eren en kijken ernaar uit om verdere details met jullie te delen.”

Chester Bennington

Op 20 juli werd de muziekwereld in rouw gedompeld door het overlijden van Linkin Park-zanger Chester Bennington. De 41-jarige zanger pleegde zelfmoord in zijn woning in Los Angeles. Vele andere grote artiesten en acts reageerden geschokt en betuigden massaal hun steun.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.