Afrojack maakt remix van Keane

Geschreven door op 18 december 2012 om 14:33
ParkCity Live, Afrojack - Fotocredits: Josefelig (Wikimedia Commons)

Afrojack heeft de plaat Sovereign Light Café van Keane in een nieuw jasje gestoken. De Nederlandse DJ heeft er een dampende club plaat van gemaakt.

Afrojack is goed bezig de laatste tijd, nadat hij eerder al een remix maakte van Michael Jacksons ‘Bad’ en samenwerkte met onder meer Eva Simons, Pitbull en Ne-Yo is hij terug met weer een grote productie.
Ook qua optredens gaat het de Nederlandse Nick van de Wall voor de wind. Op Amsterdam Dance Event (ADE) 2012 hostte hij zijn eigen show in Paradiso welke binnen een mum van tijd was uitverkocht.

Zoveel draait hij echter niet meer in Nederland. De populaire artiest heeft in 2012 veel gigs gehad in de Verenigde Staten met zijn ‘Jacked’ tour welke momenteel nog bezig is.

Sovereign Light Café is oorspronkelijk een track van de Engelse alternative rockband Keane, zij speelden de single voor het eerst op 17 september 2009. In mei 2012 is de officiële videoclip van het nummer in première gegaan en daarmee ging ook de release gepaard. De Afrojack remix van de track komt op 24 december 2012 uit, beluister hieronder alvast de preview:

Keane – Sovereign Light Café (Afrojack Remix) [preview]

YouTube player
Overzicht van Afrojack Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Afrojack Nieuws · Nieuws