Michael Kiwanuka voor een concert naar Antwerpen

Geschreven door op 2 mei 2016 om 11:25

Soulzanger Michael Kiwanuka is op 3 november in het mooie Antwerpen te vinden! Hij treedt namelijk op in Muziekcentrum Trix.

Michael Kiwanuka - Foto: Oscar Anjewierden | Flickr

Michael Kiwanuka – Foto: Oscar Anjewierden | Flickr

Michael Kiwanuka tour

Op donderdag 3 november geeft Michael Kiwanuka een concert in Muziekcentrum Trix in Antwerpen. Het concert is een onderdeel van zijn Europese tour Love & Hate. Dit om zijn toekomstige albumrelease ook genaamd Love & Hate live te laten horen.

Tickets

De voorverkoop begint op 4 mei om 10 uur ’s ochtends. Tickets voor dit concert zijn verkrijgbaar op de website van Live Nation.

‘Love & Hate’

Debuutalbum Home Again gaat over het terugkeren naar huis. Het nieuwe album gaat daarentegen juist over het vertrekken. Home Again was goed ontvangen door critici. Ongetwijfeld wordt opvolger Love & Hate ook geloofd. Zijn nieuwe album komt pas op 15 juli uit maar de singles Black Man In A White World en Love & Hate kan je al beluisteren.

Michael Kiwanuka

De Britse soulzanger begon als gitarist voor de artiesten Chipmunk en Bashy. Hij werd opgemerkt door Communion Records en bracht toen zijn debuutsingle Tell Me A Tale uit. Ook stond hij in het voorprogramma van Adele’s tour in 2011. Voor de mensen die nog niet bekend zijn met Michael Kiwanuka; hij werd vergeleken met grote namen in de muziekwereld waaronder Otis Redding en Bill Withers. Het is dus zeker een goed idee om even naar zijn muziek te luisteren!

Bron: Live Nation

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.