Kan de nieuwe K3 de oude K3 overtreffen?

Geschreven door op 14 april 2015 om 16:53
K3 - Fotograaf: Theo Hendriks - Bron: Wikimedia Commons

Zijn de 3 Biggetjes, de Vlaamse vedettestrip en de serie ‘De wereld van K3’ door de nieuwe K3 te overtreffen? Wij denken van niet en jullie?

Zoals eerder te lezen was, zijn Karen, Kristel en Josje op zoek naar de nieuwe K3. Door de jaren heen hebben zij flink wat bereikt. Kan de nieuwe K3 dit overtreffen? Mocht je voor de aller laatste keer naar de popgroep willen gaan kijken, klik dan hier voor beschikbare kaarten.

 

Een popgroep met vele talenten

De meidengroep danst en zingt niet alleen, maar acteert ook. In 2010 zijn de drie meiden begonnen met een serie die om K3 draait. Met drieën wonen ze in een appartement waar ze een balans proberen te vinden tussen een normaal leven en een superster zijn. Alle drie zijn ze verliefd op hun super knappe buurman Bas (Winston Post, bekend van Goede Tijden Slechte Tijden). Ook zijn er af en toe wat botsingen tussen de drie. Maar uiteindelijk, omdat ze echte vriendinnen, komt het altijd goed. Na drie seizoenen werd de reeks helaas stopgezet, maar gelukkig hebben we de filmpjes nog! Wie weet komt er wel weer een nieuwe editie met de nieuwe K3.

Bekijk hieronder ‘De Interland’

 

Bekijk hieronder ‘Josje solo’

 

K3 hoogtepunten

De 3 Biggetjes! Een musical van Studio 100 dat gespeeld werd in 2003 en 2007 door Karen, Kristel en Kathleen. Ook hebben ze een volledig repertoire uitgebracht voor deze musical. Onderstaand nummer bijvoorbeeld, misschien ken je het nummer wel.

 

K3 en het magische medaillon. Deze Vlaamse kinderfilm uit 2004 draait om Gazpacho, een grote crimineel met handlangers. Hij wil het Washabi-medaillon stelen die ooit van de Egyptische Farao Washabi was. De ontdekkingsreiziger die het ooit gevonden heeft, verstopte het medaillon in een huisje. Toen dat huis werd verkocht aan K3, werd het medaillon K3’s probleem.

 

De avonturen van K3. De avondturen van K3 is een vedettestrip gebaseerd op Belgische meidengroep. Een vedettestrip is een stripverhaal dat draait rond bekende personen, meestal uit de media. De reeks begon in 2009.

 

ONVERVANGBAAR

Eigenlijk is deze meidengroep onvervangbaar. Drie meiden met elk een andere haarkleur, een naam die begint met een K en een keeltje van goud. Ze hebben Josje vijf jaar geleden al gevonden, maar die heeft ook nooit kunnen tippen aan Kathleen. Waarschijnlijk kunnen de nieuwe groepsleden het nooit waarmaken om K3 volledig te vervangen. Wij hebben geprobeerd om drie nieuwe K3 leden te vinden. Wat vind je ervan?

 

 

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Inge Peeters, Webredacteur bij Artiestennieuws
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · K3 Nieuws · Nieuws