K3 afscheidstour van Karen, Kristel en Josje

Geschreven door op 14 april 2015 om 11:49
K3 - Fotograaf: Theo Hendriks - Bron: Wikimedia Commons

Karen, Kristel en Josje hebben een tijdje terug aangekondigd dat ze stoppen met K3. Om afscheid te nemen van alle fans gaan ze nog één keer op tournee.

De meidengroep zelf stopt niet. De drie meiden gaan doormiddel van een televisieprogramma op zoek naar de nieuwe K3. De drie nieuwe meiden worden tijdens de afscheidstour voorgesteld aan alle fans. Klik hier of hier voor beschikbare concertdata.

Lees ook: Kan de nieuwe K3 de oude K3 overtreffen?
Lees ook: Is de rebelse Josje K3 fataal geworden?

K3 zoekt K3

Vanaf juni zullen de opnames starten voor de zoektocht naar de nieuwe meidengroep. Het programma krijgt de naam: K3 zoekt K3. Het zal uitgezonden worden op VTM en SBS6. Iedereen kan aan dat programma deelnemen door op de website te kijken van Studio100. Daar is meer informatie te vinden en tevens een inschrijfformulier. “Ik noem ons niet vervangbaar, maar opvolgbaar. Natuurlijk willen we geen meiden die PRECIES hetzelfde zijn als ons. Maar we zoeken wel drie meiden die passen binnen het plaatje van de meidengroep”, legt Kristel uit.

Geen K3 maar K6

Tijdens de afscheidstour is er dus sprake van K6. De drie nieuwe meiden zullen tijdens de afscheidstour voorgesteld worden aan het publiek. Met meerdere shows op een dag gaan de meiden in een paar maanden tijd door heel Nederland en België. Deze spetterende show is te zien in Den Bosch, Enschede, Maastricht, Eindhoven, Zwolle, Amsterdam, Rotterdam & Groningen, Gent, Antwerpen, Oostende & Hasselt. Ben jij erbij? Op de website van Eventim kun je kaartjes kopen. Mocht jouw favoriete datum uitverkocht zijn? Kijk dan even hier of daar eventueel nog kaarten zijn voor die datum.

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · · · ·
Artikel Categorieën:
Artiesten · Concertaankondigingen · K3 Nieuws · Nieuws